Back
Featured image of post PSDNL nu are nicio treabă cu „extremismul”, de care se folosește profitabil electoral

PSDNL nu are nicio treabă cu „extremismul”, de care se folosește profitabil electoral

În timp ce PSDNL invocă demagogic frica de exacerbarea extremismului populist și nevoia de organizare a alegerilor comasate pentru a-l contracara, în realitate „inamicul” puterii politice este PMP și Alianța Dreapta Unită.

După două congrese prin care europarlamentarul Eugen Tomac a fost ales democratic, statutar, în funcția de președinte al PMP, ne judecăm de doi ani pentru a se înregistra administrativ în Registrul Partidelor Politice rezultatele identice ale alegerilor din cadrul celor două congrese. Culmea, ceea ce nu au reușit timp de doi ani să soluționeze instanțele inferioare de judecată, purtându-ne cu amânări de la un termen la altul, au înțeles și legitimat în doar 24 de ore două complete distincte, din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție, care au recunoscut conducerea legitimă a PMP. Este doar un exemplu ca să înțelegeți cum funcționează justiția în această țară, parțial aservită intereselor puterii politice aflată la guvernare.

În acest timp, încă din luna iulie a anului trecut, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), condusă de sluga PSD, Toni Greblă, fost parlamentar PSD, prefect PSD și șef de organizație județeană a PSD, a blocat absolut nelegal alocarea subvenției de la bugetul de stat pentru PMP. Suntem singurul partid politic din România aflat într-o atare situație. Ba, mai mult, AEP a hărțuit și a aplicat sancțiuni uriașe abuzive PMP, pentru care, evident, am ajuns din nou în instanța de judecată.

Un astfel de personaj, care răspunde exclusiv comenzilor politice ale PSD, în deplin dispreț față de legislație, democrație și statul de drept, nu are ce căuta în fruntea AEP. Se cuvine de urgență să demisioneze sau să fie demis.

Presiunilor și atacurile concertate ale PSD și AEP împotriva PMP au continuat în Biroul Electoral Central (BEC), când s-a încercat blocarea reprezentării PMP și prin respingerea Protocolului de constituire a Alianței electorale „Dreapta Unită” (PMP-USR-FD). În același timp, de doi ani încoace se poartă o ofensivă susținută pentru racolarea aleșilor locali ai PMP de către PSD și PNL. Partidul Comasat Român utilizează toate pârghiile instituționale ale statului încercând distrugerea, disoluția PMP.

Cu toate acestea, nu ne-au înfrânt, nici îngenuncheat! Ne vom lupta cu ciuma roșie și tendințele sale autoritariste, totalitare, la fel vom face tot posibilul să contracarăm „baroniada” galbenă și să stârpim paraziții privilegiilor din funcțiile publice ale statului. Pentru a reuși, avem nevoie de susținerea dumneavoastră, oameni buni.

Last updated on Mar 21, 2024 10:39 UTC
comments powered by Disqus