Back
Featured image of post Rectificare bugetară în ritm de ,,cha-cha-cha”

Rectificare bugetară în ritm de ,,cha-cha-cha”

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului de stat.
Pentru că pe madam Veo, precum și pe alți repetenți din tovărășia sa nu i-a interesat vreodată școala, cu o lună înaintea începerii noului an școlar, Guvernul se pregătește să taie peste un 1 miliard de lei de la Educaţie.
Se taie 700 de milioane de lei de la Fonduri Europene.
Se taie 310 milioane de lei de la Agricultură.
Se taie 130 de milioane de lei de la Transporturi.
Nu se alocă administraţiilor publice locale sumele reprezentând impozitul pe venit distribuit de Guvern pe primele trei luni din 2019, ci doar pe luna martie. Se „fură” astfel peste 2 miliarde de lei din bugetele locale.
Se mai taie 370 de milioane de lei (aproape tot bugetul) de la Ministerul Cercetării.
Vin însă alegerile și trebuie bani pentru primari, așa că se suplimentează PNDL-ul cu 1500 de milioane lei, acolo banii se pot fura și deturna politic cel mai bine.
,,Geniile” minciunii socialiste estimează o creștere economică spectaculoasă. Având în vedere că, în 2018, PIB-ul a fost de 940 de miliarde de lei, estimarea nouă face ca prognoza de creştere economică să se modifice la o creştere nominală de 9,6% (8,1% prin raportarea la euro), adică de la 940, la 1031 de miliarde lei. Cu alte cuvinte, vom lăsa mult în urma noastră toate economiile țărilor Uniunii Europene, îi vom umili pe toți cu ritmul de creștere nechezat al economiei României.
Așadar, veniți de luați lumină și lecții din ritmul cubanez de ,,cha-cha-cha” prin care cuplul Dăncilă-Teodorovici conduc iresponsabil economia spre cele mai înalte culmi ale minciunii din stirpea comunistoidă, râncedă, a ,,cincinalului în trei ani și jumătate”.
Viva Cuba!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus