Back
Featured image of post Referendum cu privire la pensiile speciale…

Referendum cu privire la pensiile speciale…

La Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, întrunit la Sinaia, am decis chemarea la dialog politic a tuturor partidelor pentru a ne armoniza pozițiile și a căuta să ajungem la un consens privitor la organizarea unui referendum având ca temă eliminarea pensiilor speciale. Pozițiile divergente de până acum au condus la pripă și ambiguitate în reglementările legislative pe acest proiect, iar când nu ajungem la o soluționare politică privind un subiect de larg interes național, se cuvine să ne întoarcem la consultarea cetățenilor, care ne-au mandatat prin încrederea și votul lor.
Am constatat, totodată, că deși în mod onest am făcut tot posibilul pentru a se ajunge la alegeri locale în două tururi de scrutin, alte partide politice din dreapta spectrului politic doar au simulat o solidarizare în această privință, având de fapt o altă agendă politică, egoist prioritară.
Am invitat PNL și USR la o solidarizare politică, astfel încât la alegerile locale să reușim debaronizarea României și să-i împingem pe dinozaurii PSD în afara funcțiilor de primari și președinți de consilii județene. Dacă această chemare pragmatică la constituirea unor alianțe locale de dreapta nu va fi nici acum onorată prin înțelepciune, PMP a stabilit candidaţi proprii pentru 2.500 de localităţi şi 35.000 de candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali. PMP are o infrastructură solidă la nivel naţional şi este pregătit de orice competiţie politică. Ne propunem să fim al treilea partid ca număr de aleşi locali după acest scrutin.
Luptăm pentru România!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus