Back
Featured image of post Securiștii n-au murit, prin urmași au revenit...

Securiștii n-au murit, prin urmași au revenit...

Într-o perioadă complicată geopolitic și chiar periculoasă, cu război la granițele României, să așezi un personaj politic ca ministru al Apărării, fără nicio expertiză concretă în domeniu, este de-a dreptul halucinant. Senatorul PSD Angel Tîlvăr ocupă de 25 de ani funcții publice, fără a se fi remarcat prin ceva anume… Este un profesor de engleză care a renunțat la respectiva profesie la vârsta de 40 de ani.

În 2012, la 50 de ani, și-a susținut teza de doctorat, pe care i-ar fi completat-o, editat-o, tehnoredactat-o, una dintre angajatele Muzeului Vrancei, care în declarația dată procurorilor spunea că a lucrat vreme de trei ani pe manuscrisul social-democratului devenit ministru al Apărării (conform „Deutsche Welle”).

Chiar în aceste condiții, a ajuns președinte al delegației României la Adunarea Parlamentară a NATO. Totuși, din această înaltă demnitate publică, nu s-a făcut prin nimic remarcat, nu există declarații sau performanțe în activitate care să fi fost preluate de presă, cum nu a ieșit în evidență defel (este parlamentar din 2004) nici ca membru în legislativul autohton. Are totuși o „calitate”, tatăl său este un fost colonel de Securitate (ofițer de contra-informații în cadrul Inspectoratului Ministerului de Interne al județului Vrancea).

Așadar, după mai bine de trei decenii de la așa-zisa revoluție populară, România se află tot pe mâinile urmașilor foștilor securiști, ascunși prin politică și infiltrați abil în partidele care conduc astăzi România. Mulțumiți-i PSD, se pare aflat la mare ananghie în privința unor oameni de calitate, care s-ar cuveni să fie pregătiți și promovați pentru demnitățile publice importante din fruntea patriei noastre.

În fiecare zi, un nou argument pentru România politic eșuată, descrisă cinic de președintele Iohannis.

Last updated on Nov 01, 2022 11:36 UTC
comments powered by Disqus