Back
Featured image of post „Show-șoacăreala” nu mai salvează România!

„Show-șoacăreala” nu mai salvează România!

Dacă AUR îi exclude pe clovnii ajunși din greșeală parlamentari, care își zbiară patriotismul din toți bojocii, vajnici „naționaliști” de strânsură și acompaniament lăutăresc, sucombă partidul subit. Până acum, în afara urletelor, a răgetelor maimuțărești, a circăriei „șoșoacărești”, speculate mediatic intensiv, nu prea a răzbătut altceva semnificativ dinspre această construcție politică miraculoasă, pretins național „salvatoare”.
Păcat de cei câțiva oameni de calitate, intelectuali serioși, pe care personal îi cunosc, oameni responsabili și rezonabili, din fruntea formațiunii surprinzătoare, a căror voci nu trec „sticla” către spațiul public din cauza colegilor saltimbanci, guralivi, semidocți, care se maimuțăresc patriotard și schilodesc vocal limba română, demonstrând că nu știu măcar o strofă din „imnul” transilvan „Treceți batalioane române Carpații”.
Dar, cine știe, poate „v-așteaptă izbânda, v-așteaptă și frații”, câtă vreme Șoșoaca și-un penal „aurifer” tocmai au luat viteză, cu șut, printre parlamentarii traseiști, politic „trecători”.
Din păcate, așa pățesc oștile politice de strânsură și întâmplătoare conjunctură.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus