Back
Featured image of post Slavă PSD-PNL-UDMR!

Slavă PSD-PNL-UDMR!

Slavă PSD-PNL-UDMR!

L-am văzut pe gargaragiul șef de la ANAF cum se-ncoardă politic sfătos și joacă ritos rolul satrapului pe la „tembeliziuni”, pus declarativ să mai jupoaie niscaiva „evazioniști” care „devalizează” statul. I-am urmărit anterior pe predecesorii săi cum săltau cu mascații băbuțele care cutezau să vândă pătrunjelul și țelina, la negru, prin piețele agroalimentare ori pe vânjoșii statului cum îi înghesuie în dubele de aprovizionare ale „cremenalului” pe „interlopii” agricultori care își vând producțiile greu trudite de leguminoase, pepeni și alte mărfuri „periculoase”, de „contrabandă” agricolă, atentând la siguranța țării și a bugetului de stat.

Acum i s-a pus pata ANAF-ului pe o altă categorie de „teroriști” care aruncă în aer bugetul patriei, nemiloșii de profesori care, în lăcomia lor, mai dau câte o meditație în timpul liber, că doar salariile nu le ajung să-și plătească utilitățile locuințelor și să asigure pâinea zilnică a propriilor familii. Păi, dacă președintele Iohannis și-a cumpărat vreo cinci case din „meditații” (după cum însuși a declarat public senin) fără să-l întrebe de sănătate vreun „organ” instituțional învârtoșat al țărișoarei, rezultă probabil, din logica ANAF, că toți profesorii fură statul și „evazionează” de rup. Ghinion, cum ar spune șmecherește și versat în această privință însuși șeful statului!

Mă cuprinde furia în schimb când constat că ANAF-ul nu are nicio problemă cu marii evazioniști și „băieții deștepți”, speculanți din energie, nici cu alții care au dat tunuri implicit în pandemie cu bani și firme dosite după modelul pesedist consacrat al „mătușii Tamara”. Aceeași instituție nu reușește să recupereze vreo 60 de milioane de euro de la fostul pușcăriaș, „mogul” de presă, Dan Voiculescu, nici de la alți mari și celebri șmecheri, spoliatori disimulați politic ai statului. Culmea este că apropiați ai aceluiași Voiculescu (care se știe este „sărac lipit” și nu are bani de dat statului, în contul prejudiciilor pentru care a fost condamnat penal și a făcut pușcărie mai mulți ani) au cumpărat recent cu 8 milioane de euro ditamai Domeniul Știrbey din Buftea, o valoare istorică și patrimonială a României, câtă vreme nici Primăria Buftea, nici Consiliul județean Ilfov, nici guvernanții nu au exercitat dreptul la preemțiune în numele statului, pe motiv că nu sunt bani. Nu e cinic când cumpărătoarea este „întâmplător” o angajată a trustului de presă „Intact” și reprezentant legal al partidului lui Dan Voiculescu?!

Așadar, păzea, cresc impozitele, taxele și vine ANAF-ul să ne caute pe la saltele cu mascații! Anafura voastră de vicleni și ipocriți!

Slavă PSD-PNL-UDMR!

Last updated on Jul 06, 2022 09:47 UTC
comments powered by Disqus