Back
Featured image of post Solicit plasarea UDMR în afara legii și eliminarea uniunii din viața politică a României!

Solicit plasarea UDMR în afara legii și eliminarea uniunii din viața politică a României!

Mai aveți vreo îndoială că Viktor Orban și Budapesta conduc politica UDMR de subminare și disoluție a statului român. La interval de doar câteva zile sunt dezbătute în Parlament două proiecte de federalizare a României pe criterii etnice, de enclavizare a așa-zisului Ținut Secuiesc. Cel de azi, Proiectul de Lege privind Codul administrativ, inițiat de UDMR, a fost respins în plenul Camerei Deputaților, în timp ce anteriorul proiect a fost respins de Senat, după ce a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.
Ce credeți că face concomitent, evident plin de furie și frustrare, premierul Ungariei, Viktor Orban? Postează pe contul său de Facebook o imagine a globului pământesc de dinainte de Trianon, pe care apare harta Ungariei Mari care înglobează Transilvania.
Este o dovadă în plus că UDMR este instrumentul politic oficial și fățiș al Budapestei, prin care Ungaria complotează pe cale politică, urzește permanent planuri și acțiuni pentru subminarea și destrămarea României. Acum, situația este chiar mai gravă întrucât provocările și acțiunile subversive ale Budapestei împotriva României sunt inflamate și legate nemijlocit de centenarul Trianonului.
UDMR este unealta politică a Ungariei, utilizată pentru șubrezirea instituțională a României, și, culmea, țara noastră alocă revoltător, neverosimil, chiar și resurse în acest sens. Uniunea, prin acțiunile demonstrate, pe care le întreprinde consecvent împotriva statului român, are un caracter extremist și vădit anticonstituțional.
Solicit președintelui și Guvernului României să asume hotărât plasarea UDMR în afara legii și eliminarea uniunii din viața politică a României.\P.S. Imagine de pe contul oficial de Facebook al premierului Ungariei, Viktor Orban.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus