Back
Featured image of post Speranța din Duminica Orbului

Speranța din Duminica Orbului

Rezumând la esența problemei, scrutinul electoral de duminică, exceptând variantele politice extreme, radicale, va tranșa între cele două poluri dominante în orice democrație, stat de drept și civilizație, cel de stânga și de dreapta.

Adică, veți avea de ales, oameni buni, între Marcel și Nicu, respectiv cohorta lor comasată, de stângă corcită, blindată  de speciali, privilegiați, clientelă politică bugetofagă, care parazitează și sufocă statul, îndatorându-l, ruinându-l, și ceilalți din Alianța Dreapta Unită ca alternativă politică dreaptă pentru un echilibru  rezonabil și necesar în arhitectura statului și a puterilor sale.

În ultimii ani, PSD și PNl au guvernat având o majoritate confortabilă în Parlament, de circa 70 la sută, de partea lor. Puteau reforma statul din temelii, dacă doreau, dar au condus țara doar în beneficiul propriilor interese și buzunare ale clientelei de partid. Ce credeți că se va schimba prin perpetuarea acestora la cârma țării?!

Diferența, schimbarea de fond, reformarea statului și perspectiva unei Românii Moderne, respectiv mandatul pentru următorii patru ani din viitorul, destinul acestei țări, depind de duminică exclusiv de votul dumneavoastră.  Concret, aveți de ales între perpetua demagogie, minciună, îmbuibare, privilegii corupție, hoție, și alternativa unei speranțe, nădejdea unei alte guvernări necesare, corecte, cinstite, drepte.

Deși alegerile vor fi în „Duminica Orbului”, ca întotdeauna, călăuzitoare, implicit politic, ne rămâne speranța…

Last updated on Jun 05, 2024 15:01 UTC
comments powered by Disqus