Back
Featured image of post Suntem salvați, Hunor zice că ne-a redat speranța!

Suntem salvați, Hunor zice că ne-a redat speranța!

Pregătindu-se să fie (re)ales ca președinte al UDMR, în Congresul de la Timișoara, Kelemen Hunor a declarant, la deschiderea Conferinței Aleșilor Locali ai UDMR, că este o „mare provocare” păstrarea unui singur tur la alegerile locale… Adică, să nu existe nicio competiție reală pentru funcția de primar, să aibă prima șansă la funcții aceeași primari ai udemerimii, să primeze votul etnic ca și până acum. Dacă puteți înțelege, acesta este marele proiect politic al UDMR, aflată la guvernare.

„Am reușit, a spus Hunor - să îmbunătățim nivelul de trai, am reușit să redăm speranța că se poate trăi în această țară.” Iar în acest sens, le-a cerut celor prezenți să transmită cât mai multe mesaje alegătorilor cu privire la rezultatele obținute la guvernare glorios.

Ca să pricepeți cu toții, fără UDMR nu mai aveam speranță, după cum susține Hunor ne-a salvat și ne-a demonstrat că se poate trăi în această țară. Se vede după propriul exemplu, după trai neneacă prin aproape toate guvernările României și îmbuibarea nesimțită a udemerimii din bugetul public risipit, jecmănit și secătuit de vreo trei decenii încoace.

Last updated on Apr 29, 2023 10:09 +0300
comments powered by Disqus