Back
Featured image of post Tunul polițelor de asigurări RCA

Tunul polițelor de asigurări RCA

Politrucul care conduce Autoritatea de Supraveghere Financiară – Nicu Marcu, venit pe filiera PSD – a încasat nu mai puțin de 784.000 de lei de la ASF, în anul 2021, conform propriei declarații de avere.

Statul român îi plătește regește pe acești indivizi (a căror activitate nu se vede deloc), tocmai pentru a preîntâmpina varianta în care asigurătorii i-ar putea „cumpăra” și determina să întoarcă ochii în altă direcție, când vine vorba de protejarea drepturilor consumatorilor. Observăm că, în realitate, este pus lupul paznic la oi.

Anul trecut, polițele de asigurare au fost majorate cu circa 70%. Acum, nejustificat, se preconizează o nouă creștere cu 40% a prețului la RCA, într-un context oricum complicat de inflație și instabilitate economică. Această majorare poate să angreneze după sine o scumpire masivă a tuturor mărfurilor care au nevoie de transport.

Bătaie de joc și hoție maxime… Cea mai ieftină asigurare auto obligatorie din România a ajuns la 205 euro, fiind mai mare decât asigurarea minimă din Germania și la nivelul unor state din SUA, unde cetățenii respectivelor state au venituri de circa 6-8 ori mai mari decât românii.

Nu vă mai lăsați furați și batjocoriți, oameni buni! Puneți presiune pe guvernanți, cereți schimbarea întregii conduceri a Autorității de Supraveghere Financiară. Apărați-vă de profitori și spoliatori politici.

Last updated on Mar 09, 2023 12:53 UTC
comments powered by Disqus