Back
Featured image of post Un glonț politic în tâmpla statului român…

Un glonț politic în tâmpla statului român…

Și când te gândești că UDMR complota și trudea de zeci de ani să elimine principiul constituțional privind ,,ponderea semnificativă” a minorităților naționale, pentru asigurarea utilizării limbii unei minorități în relațiile cu autoritățile publice…
A reușit ieri, doamna Veo, să le satisfacă hatârul prin OUG care elimină pragul de 20% pentru ,,dublarea” limbii oficiale a statului român în relațiile cu autoritățile. Astfel, printr-o combinație politică la nivelul autorităților publice locale, e liber să fie utilizată limba unei minorități chiar acolo unde procentul acesteia poate fi de doar 1 la sută. Se oficializează, practic, cel puțin o a doua limbă oficială în România iar acesta este un pas concret către federalizarea statului național! Dar astfel de strategii complexe ale udemerimii, cu bătaie pe termen lung, nu are cum să le priceapă intelectul doamnei Veo sau al altor impostori sfertodocți care-i țin trena.
Vom sesiza Instituția avocatul poporului în această privință. PSD-ALDE au tras un glonț politic în tâmpla statului român!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus