Back
Featured image of post „Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți şi trădători, nu este victimă, ci complice” (George Orwell)

„Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți şi trădători, nu este victimă, ci complice” (George Orwell)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a făcut hoți, ba chiar tâlhari pe colegii peneliști, despre care spune că în perioada pandemiei au furat ca în codru, „când noi toți făceam Skype, nimeni nu ieșea din casă, ei furau de rupeau.” În rândul peneliștilor, care erau miniștri la vremea respectivă, se află și actualul premier Ciucă, Bode și Virgil Popescu, implicați în mod direct în achizițiile respective.

Au trecut două zile de la această gravă acuzație iar marii liberali stau ascunși și tac chitic cu lașitate. Tăcerea are două posibile semnificații: fie consimt, adică recunosc că au furat, fie ca anexă la guvernare stând la mila PSD, nu au curaj să-i ceară socoteală ciolacului de teamă să nu piardă ciolanul.

Oricum, de toată jena și pentru unii și pentru alții, câtă vreme nici „lupul moralist” Ciolacu nu este mai breaz recunoscând că guvernează împreună cu hoții. De altfel, PSD este campion categoric la infractorii proveniți din rândul demnitarilor, de-ar fi să-i amintim doar pe câțiva: Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Radu Mazăre, Darius Vîlcov, Sebastian Ghiță, Ionel Arsene ș.a. Ce adunătură sinistră în fruntea țării!

Last updated on May 04, 2023 08:36 UTC
comments powered by Disqus