Back
Featured image of post Vâslașul devenit premier

Vâslașul devenit premier

Astăzi, președintele Klaus Iohanis și-a făcut cadou, la propria aniversare, funeraliile dreptei politice și îngroparea PNL.

Buzoianul Marcel Ciolacu, cel pe care l-a numit premier pentru configurarea Guvernului României, a început la 24 de ani studii de drept la Universitatea Ecologică din București (până atunci nu a prea realizat nimic) iar, conform CV-ului său, a avut primul loc de muncă abia la vârsta de 34 de ani. Un adevărat model politic.

A fost propulsat în ierarhia politică a PSD de către Liviu Dragnea, care l-a luat ca vâslaș al bărcii din care pescuia împreună cu premierul Sorin Grindeanu pe Lacul Belina. A devenit însă celebru după ce în presă au apărut imagini de la o vânătoare în care Marcel Ciolacu apare alături de Omar Hayssam, omul de afaceri sirian cu mare trecere în PSD, care a fost condamnat pentru terorism, respectiv răpirea celor trei ziariști români în Irak.

După ce, nu cu multă vreme în urmă, președintele Iohannis susținea teatral, opărit și revoltat: „Jo napot kivanok, PSD. Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României.”

Astăzi, același actor politic lamentabil, președintele turist de lux, a livrat conducerea României vâslașului PSD. Ce rușine, ce mârșăvie!

Putem spune și noi cu obidă nedisimulată „Jo napot kivanok, PNL”.

Last updated on Jun 13, 2023 15:03 UTC
comments powered by Disqus