Back
Featured image of post Vă mulțumesc, oriunde v-ați afla!

Vă mulțumesc, oriunde v-ați afla!

Deși rezultatele scrutinului electoral sunt încă parțiale, nedefinitivate, se conturează un tablou relevant asupra voturilor exprimate și a rezultatelor candidaților, partidelor precum și a alianțelor politice.

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru încrederea, determinarea cu care ați susținut Alianța Dreapta Unită! În continuare, cred că România trebuie să se solidarizeze pentru a respinge conjurația specialilor, a privilegiaților, a sistemului politico-administrativ clientelar, bugetofag, dominat de nesătui și profitori, care parazitează bugetul de stat și mențin țara în sărăcie.

Am luptat cu resurse inegale. PMP supraviețuiește de un an și jumătate exclusiv din cotizațiile și contribuția membrilor săi. În acest timp, partidele guvernării au beneficiat de milioane de euro subvenție de la bugetul de stat cu care, în mod consecvent, au căutat în scop manipulator să cumpere mass-media, totodată să estompeze la maximum comunicarea opoziției și competitorii în social media. Să nu mai vorbim de resursele enorme pe care le-au utilizat prin aleșii locali și demnitarii aflați în funcții la nivel național.

Au premeditat comasarea alegerilor tocmai în acest sens în favoarea lor. Ne-au exclus reprezentanții din foarte multe secții de votare, prin modificarea fortuită a legii, iar PMP deși avea deputați în Parlamentul European, a avut reprezentanți în secțiile de votare aleatoriu prin tragere la sorți. O confruntare absolut disproporționată, incorectă…

Nu ne predăm, nu abdicăm de la lupta noastră politică, nici de la principiile noastre politic călăuzitoare. Vom trage concluziile cuvenite, ne vom organiza mai bine pentru scrutinul alegerilor parlamentare și prezidențiale din toamnă.

În rest, depindem mai ales de voi, dragi prieteni, oameni buni!

Last updated on Jun 12, 2024 10:45 UTC
comments powered by Disqus