Back
Featured image of post Zguduită de iubire, Cetatea Sighișoarei se prăbușește!

Zguduită de iubire, Cetatea Sighișoarei se prăbușește!

Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură a Parlamentului European, actorul Mircea Diaconu, devenit europarlamentar, declara în spațiul de la ,,Aro 10″, în urmă cu cinci ani, că iubește Sighișoara. Deh, toți politicienii iubesc trepidant Sighișoara mai ales în campanie electorală…
Iată ce spunea atunci: „E un fel al meu de-a trage de mânecă Sighișoara. În sensul că având la mână o asemenea bijuterie, pe care o îngrijiți – e în regulă; aveți și-un festival – e în regulă; dar e prea puțin! E prea puțin față de ce merită Sighișoara dumneavoastră”, a declarat Mircea Diaconu. „O să încerc să fac un fel de dosar, dacă vreți, al fiecărei cauze, cauze patrimoniale, să încerc, după aceea, să rog, să insist, chiar să fac presiuni, asupra celor care pot să facă ceva. Eu nu pot. Cine poate să facă ceva este comunitatea, în primul rând”, a continuat domnia sa.
Nu l-a mai văzut nimeni de la vremea respectivă prin Sighișoara, nici de iubirea lui declamativă copleșitoare pentru această cetate nu s-a mai știut nimic, nici de dosarele aferente protecției, nici de echipa de experți internaționali pe care promitea că o va mobiliza pentru revigorarea frumosului burg…
În schimb, după un cincinal de dezinteres pentru Sighișoara, ne aflăm din nou în campanie electorală iar Mircea Diaconu a extras de la naftalină iubirea sa pentru cetatea sighișorenilor. De această dată, și-a declinat cu patos iubirea în compania liderilor PSD din județul Mureș.
Așadar, dragi sighișoreni, lăsați-vă copleșiți de iubirea demagogică, zguduitoare, în timp ce cetatea se surpă pe zi ce trece iar zidurile ei se prăbușesc fără ca cei în drept, aflați la guvernarea României, să intervină operativ și eficient. Pesediștii ,,iubesc” cutremurător în campanie electorală Sighișoara, până nu mai rămâne piatră pe piatră și nimic semnificativ din ea..

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus