Back
Featured image of post „Perversa” din Parlament...

„Perversa” din Parlament...

Parlamentul României, cel mai important și reprezentativ for al democrației, a ajuns pe cele mai înalte culmi ale repulsiei, dezgustului și disprețului public. Dacă la acest nivel, de unde se așteaptă soluții pentru crizele (sanitară, economică, energetică) cu care se confruntă acum țara, a ajuns să se „dialogheze” ca la balamuc, la ce să ne mai așteptăm benefic pentru România?!

Chiar la tribuna Camerei Deputaților, dialog „elevat”, argumentat, plin de „înțelepciune”, benefic românilor reprezentați de doi politicieni profesioniști, ministrul Economiei (PNL), Virgil Popescu, și liderul AUR, George Simion: „Ești hoț!”; „Ești prost!”; „Ești rus!”… Puternice exemple, modele demne de urmat pentru tânăra generație și mai tinerii politicieni, aspiranți să ajungă în prima linie decizională de reprezentare a României.

De la aceste degenerări scârbavnice ale confruntărilor politice, să nu vă mire dacă se va trece curând la următorul nivel, respectiv „perversa ca pe Târgu Ocna” la falca adversarului sau tradiționalul cap în gură, vorba unui interlop: „ori suntem golani, ori nu suntem”!

Last updated on Feb 08, 2022 09:44 UTC
comments powered by Disqus