Back
Featured image of post „Rușinea națională” a președintelui...

„Rușinea națională” a președintelui...

Zice președintele Klaus Iohannis că „Azilele groazei reprezintă o rușine națională”. De vină sunt alții, concret nu prea știe care, de prin statul său eșuat. Uită să spună că în subordinea guvernelor sale s-au petrecut aceste nenorociri.

Sunt, atenție!, 11 instituții ale statului care au atribuții și responsabilități directe pentru autorizarea activităților respectivelor azile și controalele necesare. Se calcă pe picioare funcționărimea, care taie frunză la câini, timpul trece, leafa merge… Toate aceste instituții au conduceri „plantate” politic, colcăie de politruci, protejați și privilegiați politic.

Moral, președintele României este cel dintâi vinovat. Nu doar că nu a reformat defel statul român, ba chiar l-a parazitat instituțional din perspectiva cheltuielilor suplimentare nesimțite, inutile.

Până și proiectul „României educate” pe care l-a „nășit” și anunțat pompos, prin noile legi ale educației, doar inventează în plus mai multe noi instituții centralizate, subordonate Ministerului Educației, pentru a crea cu dedicație alte sinecuri care împovărează bugetul de stat pentru beneficiarii din clientela politică. În rest, doar demagogie parazitară, obraz gros și tupeu.

Last updated on Jul 11, 2023 11:29 UTC
comments powered by Disqus