Back
Featured image of post Un nou început, pentru o Românie creștin-democrată...

Un nou început, pentru o Românie creștin-democrată...

Întrunit în ședință statutară, Consiliul Executiv Județean al PMP Mureș a decis, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenți, să susțină la Congresul Partidului Mișcarea Populară, programat a se desfășura la Sinaia, în 19 februarie 2022, moțiunea condusă de europarlamentarul Eugen Tomac: „PMP - un nou început, pentru o Românie creștin-democrată”.

Identitate - Libertate - Democrație rămân pilonii neclintiți ai oricăror bătălii în slujba binelui, călăuzitori pentru politica PMP. „La trecutu-ți mare, mare viitor”. Asta își dorea Eminescu pentru România acum 155 de ani. Asta merită România astăzi și în fiecare zi!

Sunt 8 ani de când PMP există pe scena politică românească. Opt ani în care am lucrat împreună, am crescut împreună, ne-am dezvoltat, am împărtășit bune și rele, am câștigat și am pierdut; însă niciodată nu ne-am pierdut speranța și, mai ales, determinarea de a merge mai departe!

Partidul Mișcarea Populară prețuiește trecutul și eroii României, luptă pentru dreptate și adevăr și promovează cu sinceritate credința și tradiția creștină românească. PMP așază interesul național deasupra disputelor politice de orice fel, iar acțiunile sale vor fi întotdeauna îndreptate către apărarea României și a românilor, oriunde aceștia s-ar afla.

România are nevoie astăzi la vârf de oameni cu credință în Dumnezeu, integri, care să își iubească țara, să lupte pentru proiectul politic privind reîntregirea României, de politicieni onești și responsabili, de specialiști bine pregătiți și care știu ce trebuie făcut pentru bunăstarea țării noastre.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Last updated on Feb 14, 2022 13:28 UTC
comments powered by Disqus